zondag 3 januari 2016

SpierpijnSpierpijn? Ja dat kan ook. Beetje overdreven misschien. Na de Bodyfit bootcamp van zaterdag en lopen met Peter op zondag een tijdje niets gedaan. En dan is het één januari. Goede voornemens.
Eerst het oudejaar afspoelen met een frisse nieuwjaarsduik in Julianadorp. Leuke groep en heerlijk weer. Dit is denk ik al de 15de keer, maar ik ben nog nooit zo lang het water in geweest. Het was dan ook wel heel wat metertjes lopen naar de eerste grote golven en het filmen met Rons camera ging ook niet helemaal vanzelf. Maar al met al was het toch warm genoeg om het 5 minuten vol te houden. 

Daarna volgde de nieuwjaarsreceptie in Van Ewijcksluis, ook warm en vochtig maar toch weer anders. Even de benen losgegooid. De volgende ochtend stond een powerbootcamp op het programma die George deze keer minutieus had voorbereid. In de avond nieuwjaarsreceptie bij de tennis in de vorm van een oliebollentoernooi. Ook dat was even strekken en rekken. Toen al vertoonde een bilspier enig verzet. Is het weer zondag dan staat lopen met Peter op het programma. Deze keer in lichte regen en met enig wind de Donkere Duinen in, door en langs plassen, en vervolgens het duinpad met de Hill van Bill (of zo iets). Eenmaal thuis kwam ik amper de auto nog uit. 

Dus voor de verandering morgen maar een avondje klaverjassen met mijn oude sportmaatjes. Daar blijft zoveel bluf misschien wel ongestraft, al weet je dat maar nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten